About Essie

little me

“Ik wil geen broek aan maar m’n roze jurkje!” riep ik als kleuter op een schooldag tegen mijn moeder. Als 4-jarig meisje was ik al elke dag bezig met wat ik aan deed.

De interesse voor kleding en mode zat er al vroeg in. Zo wilde ik dus ‘never nooit geen’ broeken aan ‘die zijn voor jongens!’ zei ik als m’n moeder die voor me klaar had gelegd.

‘Inmiddels ben ik, Esther Derks, 15 jaar ouder en mijn interesse voor mode is in de loop van de jaren sterk gegroeid, tegenwoordig draag ik bijna altijd broeken trouwens ;)

Na een omweg op het vwo heb ik uiteindelijk mijn havo-diploma gehaald en ben ik journalistiek in Utrecht gaan studeren.IMG_4463

Op Essie Fashion ga ik mijn journalistieke vaardigheden gebruiken om de mode van verschillende kanten te belichten. Elke week maak ik een street style report vanuit een mooie Nederlandse stad, ik ga leuke en interessante mensen uit de Fashion industrie interviewen en ik wil op dit blog dieper ingaan op wat nou termen als ‘haute couture’ en ‘pret √† porter’ inhouden.

Een mix tussen diepgaande en luchtige onderwerpen, dat is Essie Fashion!

Advertenties

Een reactie op About Essie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s