20 jaar Viktor&Rolf – Reportage

IMG_3860

Deze maand bestaat het dynamische designers duo Viktor&Rolf 20 jaar! Dit mocht natuurlijk niet zonder feestje voorbij gaan en daarom organiseerde Vogue Nederland een speciaal evenement in de Bijenkorf in Amsterdam!

IMG_3847

Wachtend in de regen voor het evenement begon :)

Vrijdag ochtend van 10 tot 11 uur hadden alle fashionista’s de kans om de speciaal gemaakt ‘verjaardags issue’ van de Vogue te laten signeren door de designers! Deze Vogue zat in een ‘special box’ waar er maar duizend van zijn gemaakt! Samen met Lotte van WhatLotSpots stond ik al ruim op tijd voor de hekken van De Bijenkorf te wachten tot we naar binnen mochten. De opkomst viel best tegen, ik had een mega rij verwacht op De Dam, maar dat viel echt reuze mee! Het was gezellig druk zeg maar :)

IMG_3850

Na een half uur wachten werden de deuren van De Bijenkorf geopend en rende iedereen naar boven om zo snel mogelijk een special box te kunnen bemachtigen (sommigen pakten er meteen 5 haha).

Nadat je de Vogue had betaald (9,95) kon je deze mooie uitgave laten signeren door de designers en door Karin Swerink (Hoofdredacteur van de NL-Vogue).

IMG_3865

Van links naar rechts : Viktor-Karin-Rolf

In de ‘special box’ zat niet alleen de Vogue van deze maand waarin Viktor&Rolf terug kijken op hun carrière tot nu toe, maar ook een ‘special’ met daarin heel veel foto’s van collecties van het duo! Ook zat een een hele kleine versie van het luchtje Flower Bomb in de doos!

IMG_3855

Hopelijk mag de samenwerking van Viktor&Rolf nog heel wat jaartjes voortduren! Dat ze een dynamisch duo zijn hebben ze alleen al bewezen toen Viktor met het signeren alvast een R neerzette voor Rolf, samenwerking ten top!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op 20 jaar Viktor&Rolf – Reportage

  1. Els zegt:

    Leuk weer Esther en bijzonder dat je erbij bent geweest:).

  2. Super leuk! Nu baal ik nog harder dat ik er niet bij was. Haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s